Contact Leiden Marketing

Een congres, beurs of symposium? Leiden heeft alle ingrediënten om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Maar hoe te kiezen uit de talloze historische locaties? Leiden Marketing biedt uitkomst. Met persoonlijk advies op maat.

Leiden Marketing
Het organiseren van congressen, symposia en zakelijke bijeenkomsten is een tijdrovende en bewerkelijke bezigheid. Leiden Marketing kan u hierin ondersteunen en staat voor u klaar met professioneel en onafhankelijk advies en gratis promotiemateriaal.

Leiden Marketing is uw ‘one-stop partner’ bij het voorbereiden van uw zakelijke bijeenkomst en kent als geen ander de mogelijkheden en faciliteiten die Leiden biedt. 

Bidbook samenstellen
Bij veel (inter)nationale congressen wordt er door het comité van het desbetreffende congres een bidprocedure uitgeschreven die gevolgd moet worden door kandidaat-organisatoren, die het congres naar hun eigen land/stad willen halen. De eerste stap is vaak het opstellen van een bidbook. Graag helpen wij u bij het opstellen en vormgeven hiervan. 

Locatiebezoek
Het voorbereiden van een zogenaamde site inspectie of locatiebezoek is ook een tijdrovende bezigheid. Leiden Marketing kan u hierin adviseren en het programma voor de betreffende dag samenstellen. 

Promotiemateriaal
Bij Leiden Marketing kunt u terecht voor advies over promotie- en beeldmateriaal van Leiden. Leiden Marketing beschikt over een grote hoeveelheid rechtenvrije foto’s die u bijvoorbeeld kunt gebruiken op de website van uw congres. Ook zijn er diverse gratis folders / brochures beschikbaar die in de tasjes voor de congresdeelnemers kunnen worden gedaan. 

Garantieverlening Stichting Leiden Congresstad
De activiteiten van de Stichting Leiden Congresstad zijn ondergebracht bij Leiden Marketing.  Voor de organisatie van congressen in Leiden bestaat in het kader van het garantiestellingsfonds de mogelijkheid om voor garantieverlening in aanmerking te komen. Wilt u hiervoor in aanmerking komen of hier meer over willen, dan kunt u bij Leiden Marketing de criteria aanvragen voor deze garantiestelling. 

Sociale programma’s
Leiden Marketing is u graag behulpzaam bij het samenstellen van een sociaal programma. 

Inspiratiedagen
Leiden Marketing organiseert meerdere malen per jaar de zogenaamde inspiratiedagen ‘OntdekLeiden’. Tijdens zo’n dag maakt u kennis met de vele mogelijkheden die Leiden biedt op het gebied van congressen en zakelijke evenementen.

Voor meer informatie en/of een site inspection kunt u contact opnemen met:

Leiden Marketing
Postbus 190
2300 AD Leiden

T: 071 – 516 09 96
@: info@leidenmarketing.nl