Van kleine vergaderlocatie tot multifunctionele congreszaal

Leiden biedt alle ingrediënten om uw congres, vergadering of evenement tot een succes te maken. Leiden heeft een scala aan zowel historische als moderne locaties. De kleinschaligheid van de stad biedt een unieke ambiance voor uw zakelijke bijeenkomst en tevens de mogelijkheid voor allerlei vormen van ontspanning.

Hier maakt u kennis met een groot aantal locaties, elk met hun eigen karakter. In Leiden zijn diverse bijzondere vergaderlocaties te vinden, geschikt voor de kleinere vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast kunt u ook voor grotere congressen terecht in een van de unieke locaties die Leiden rijk is.

Er zijn in Leiden veel ruimtes beschikbaar, van klein tot groot, en vaak op loopafstand van elkaar. Hierdoor zijn er mooie combinaties van locaties mogelijk. Liever een alles-onder-één-dak-locatie? Hiervoor bieden de Leidse hotels mogelijkheden genoeg. De samenwerking tussen de hotels zorgt ervoor dat u kunt beschikken over een grote diversiteit aan accommodaties. Van klein gemoedelijk pension tot groot viersterrenhotel met luxe vergaderfaciliteiten.

Laat u als organisator van congressen, vergaderingen, bijeenkomsten en zakelijke evenementen verrassen door de unieke sfeer in Leiden.

23 locaties gevonden