Deze website werkt mogelijk niet optimaal in uw browser. Wij raden u aan te upgraden naar een nieuwere versie.
Ontdek Leiden

Ontdek Leiden

Leiden is bekend om haar hofjes, haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis. De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard.

Lees meer »
Signatures, Cultuurweken

Signatures, Cultuurweken

Van 22 mei t/m 7 juni zijn de Signatures, Cultuurweken Leiden. Het festival biedt twee weken lang een showcase van de Leidse cultuur. De stad fungeert als podium voor de tien evenementen die het hoofdprogramma vormen, de signature pieces van het cultuuraanbod van Leiden.

Lees meer »
Toolbox071

Toolbox071

In de Toolbox071 vind je honderden facts & figures over de Leidse economische regio. Het omvat circa 100 thema's met nog eens ruim 500 uitgewerkte wetenswaardigheden (van wist u datjes tot rankings). Zo kom je op relevante en/of verrassende items komen.

Lees meer »
Leiden is OPEN

Leiden is OPEN

Op 30 en 31 mei is Leiden OPEN voor de zon! Op beide dagen staan er diverse markten in de stad, zoals een Kinderkunstmarkt, een Oude Ambachtenmarkt en een Boekenmarkt. De Burcht zal op zondag dé centrale plek zijn voor het OPEN festival.

Lees meer »
Leidse Hofjesconcerten

Leidse Hofjesconcerten

Op 23, 24 en 25 mei kun je weer genieten van de Leidse Hofjesconcerten. De mooiste Leidse hofjes bieden een gratis toegankelijk podium aan aanstormend en gevestigd muzikaal talent. Geniet van meer dan 200 concerten in ruim 25 Leidse hofjes!

Lees meer »