Deze website werkt mogelijk niet optimaal in uw browser. Wij raden u aan te upgraden naar een nieuwere versie.
Lichtjesparade

Lichtjesparade

Sipke Jan Bousema, ambassadeur van UNICEF, zal donderdag 6 november de aftrap geven aan de Lichtjesparade. Hij ontvangt op de Nieuwe Rijn burgemeester Lenferink en rapper-zanger Monsif, waar Monsif ook zal optreden. Jij komt toch ook?

 

 

Lees meer »
Winter Wonder Weken

Winter Wonder Weken

Van donderdag 6 november 2014 tot en met zondag 4 janauari 2015 vinden de Winter Wonder Weken plaats. Zeven fantastische evenementen in twee maanden.

Lees meer »
Congresstad

Congresstad

Leiden heeft verrassende en unieke locaties voor congressen en zakelijke evenementen in alle soorten en maten. Wat dacht u van een historische kerk, een museum of prachtige concertzaal. Bovendien ligt de stad midden in de Randstad. Er zijn uitstekende verbindingen, zowel voor de auto als het openbaar vervoer. 

Lees meer »
Studeren

Studeren

Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland. Het is een onderzoeksgerichte universiteit en kent zeven faculteiten. Ook kun je Amerikaans hoger onderwijs volgen, er is namelijk in Leiden een echte Amerikaanse campus; Webster University. Webster University Leiden biedt programma’s in vier faculteiten.

Lees meer »
Ontdek Leiden

Ontdek Leiden

Leiden is bekend om haar hofjes, haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis. De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard.

Lees meer »