Deze website werkt mogelijk niet optimaal in uw browser. Wij raden u aan te upgraden naar een nieuwere versie.
Ontdek Leiden

Ontdek Leiden

Leiden is bekend om haar hofjes, haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis. De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard.

Lees meer »
Musea

Musea

Leiden heeft fantastische musea. Dinosaurusskeletten, meesterwerken van Rembrandt en Lievens, Wajangpoppen uit Indonesië, de medische geschiedenis van aderlating tot borstprothese, een Egyptische tempel, schatten uit Japan: allemaal te ontdekken in de Leidse musea.

Lees meer »
Toolbox071

Toolbox071

In de Toolbox071 vind je honderden facts & figures over de Leidse economische regio. Het omvat circa 100 thema's met nog eens ruim 500 uitgewerkte wetenswaardigheden (van wist u datjes tot rankings). Zo kom je op relevante en/of verrassende items komen.

Lees meer »
Dagje Leiden

Dagje Leiden

Ontdek Leiden met het Dagje Leiden arrangement! Dit pakket bestaat uit koffie met gebak, de stadswandeling 'Leidse Loper', een luxe broodje en entree voor de Hortus botanicus Leiden. Kom een dagje naar Leiden en leer deze historische stad kennen.

Lees meer »
Hotelarrangementen

Hotelarrangementen

Verleng uw bezoek aan Leiden en overnacht in een van de vele hotels. Eén dagje Leiden is te kort om de hele stad te ontdekken. Profiteer van de speciale hotelarrangementen die de Leidse hotels aanbieden.

Lees meer »