Deze website werkt mogelijk niet optimaal in uw browser. Wij raden u aan te upgraden naar een nieuwere versie.
Leidens Ontzet

Leidens Ontzet

Op 2 en 3 oktober zijn er vele activiteiten en wordt Leidens Ontzet groots gevierd. Natuurlijk staat de kermis er weer, is er de taptoe en de grote optocht, maar ook zijn er spetterende optredens!

Lees meer »
Ontdek Leiden

Ontdek Leiden

Leiden is bekend om haar hofjes, haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis. De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard.

Lees meer »
Congresstad

Congresstad

Leiden heeft verrassende en unieke locaties voor congressen en zakelijke evenementen in alle soorten en maten. Wat dacht u van een historische kerk, een museum of prachtige concertzaal. Bovendien ligt de stad midden in de Randstad. Er zijn uitstekende verbindingen, zowel voor de auto als het openbaar vervoer. 

Lees meer »
Ontdek Museumstad Leiden

Ontdek Museumstad Leiden

Geen stad in Nederland heeft zoveel boeiende musea als Leiden. Een verrassend en gevarieerd aanbod van natuur, kunst, cultuur en historie. Kijk verder voor een overzicht van de Leidse musea en de tentoonstellingen.

Lees meer »
 Life sciences stad

Life sciences stad

De life sciences zijn in Leiden geconcentreerd op het Leiden Bio Science Park. Het Leiden Bio Science Park is het grootste life sciences kenniscluster in Nederland met zo’n 60 gespecialiseerde biotech bedrijven en kennisinstellingen. Op het park bevinden zich vooraanstaande biotech bedrijven

Lees meer »