Deze website werkt mogelijk niet optimaal in uw browser. Wij raden u aan te upgraden naar een nieuwere versie.
Ontdek Leiden

Ontdek Leiden

Leiden is bekend om haar hofjes, haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis. De grachten, de monumentale panden, de steegjes, de schatkamers van kennis, de cultuur en de wetenschap; Leiden is een bezoek meer dan waard.

Lees meer »
Signatures, Cultuurweken

Signatures, Cultuurweken

Van 22 mei t/m 7 juni zijn de Signatures, Cultuurweken Leiden. Het festival biedt twee weken lang een showcase van de Leidse cultuur. De stad fungeert als podium voor de tien evenementen die het hoofdprogramma vormen, de signature pieces van het cultuuraanbod van Leiden.

Lees meer »
Toolbox071

Toolbox071

In de Toolbox071 vind je honderden facts & figures over de Leidse economische regio. Het omvat circa 100 thema's met nog eens ruim 500 uitgewerkte wetenswaardigheden (van wist u datjes tot rankings). Zo kom je op relevante en/of verrassende items komen.

Lees meer »
Koningsdag Leiden

Koningsdag Leiden

Een kinderkermis, veel muziek, rommelmarkt, een Carribean festival; in Leiden is op Koningsdag van alles te beleven! Armin van Buuren doet ook dit jaar zijn thuisstad weer aan met een spetterend optreden op de Garenmarkt.

Lees meer »
Leidse musea vieren start Museumweek

Leidse musea vieren start Museumweek

De Leidse musea vieren op 18 en 19 april de start van de Nationale Museumweek! Er zijn allerlei extra activiteiten voor jong en oud en de entree is bij alle musea slechts €1. Lees verder voor een overzicht van de activiteiten. 

Lees meer »