Haagweg gestremd door werkzaamheden
Van 10 tot 24 augustus zijn er werkzaamheden aan de Staatsspoorbrug. Hierdoor is de Haagweg gestremd en moet autoverkeer omrijden. Het autoverkeer wordt omgeleid via de route Dr. Lelylaan-Plesmanlaan en Churchilllaan-Lammenschansweg-Witte Singel. Fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug.

Niet meer parkeren bij Molen de Valk
Vanwege de bouw van de parkeergarage onder de Lammermarkt zijn de parkeerterreinen Lammermarkt en Molen de Valk opgeheven. 

Bezoekers van het centrum kunnen hun auto parkeren in/op: 

  • parkeergarage Morspoort;
  • parkeergarage Haarlemmerstraat;
  • parkeerterrein Morssingel;
  • parkeerterrein Haagweg. 

Parkeerinformatie via je mobiel
Download de app Ontdek Leiden Mobiel (iPhone/Android) en zie in één oogopslag waar de parkeerlocaties zijn en waar nog plek is!

Parkeren

Leiden heeft een autoluwe binnenstad. U kunt uw auto het best parkeren in één van de vijf parkeergarages of één van de zeven parkeerterreinen. Parkeert u uw auto bij parkeerterrein Haagweg dan brengt een cityshuttle u binnen een paar minuten (gratis) naar de binnenstad.

Parkeerterrein Haagweg 
Het grootste parkeerterrein van Leiden ligt aan de Haagweg en functioneert als een volwaardig transferium. Zowel overdag als 's avonds rijden pendelbusjes van en naar het parkeerterrein en voor groepen zijn speciale afspraken te maken, zodat u altijd verzekerd bent van vervoer naar de binnenstad. 

Parkeergarage Centrum Morspoort
De Morspoortgarage is de nieuwste parkeergarage in Leiden. Het tarief is € 2,- per uur (€ 1,- per uur van 21 tot 7 uur) en het derde uur is altijd gratis.

Blauwe zones, parkeervergunning en parkeerboete
Voor meer informatie over blauwe zones, het aanvragen van een parkeervergunning of vragen over een parkeerboete kijkt u op de parkeerwebsite van de gemeente Leiden.

Parkeertip voor het weekend
Parkeergarage LUMC, Albinusdreef Leiden
Openingstijden: za: 09.00-19.00 uur, zo: 11.00-19.00 uur

12 locaties gevonden